"Плакали усією маршруткою" - блогерку Пренткович "рознесли" через нову сумку за $15 тис

Українська блогерка-мільйонниця Таня Пренткович задоволена своєю найновішою придбанням і радісно поділилась цим зі своїми підписниками. В ході її подорожі до Європи, вона вирішила здійснити свою мрію і придбати вінтажну сумку Hermes Kelly 32 в шоколадному кольорі. Заявляється, що ця сумка обійшлася їй в більше, ніж 100 тис. грн, хоча її вартість в інтернеті становить близько 15 тис. доларів.

Таня Пренткович пояснила, що спочатку не мала наміру купувати цю сумку, але врешті-решт вирішила поділитись своєю мрією. Однак, не всі її підписники були в захваті від цього. Їхні зауваження були спрямовані на той факт, що вона радіє своїм дороговартісним покупкам в запеклу війну, яка зараз триває в Україні.

Крім цього, в коментарях було видно сумніви та невдоволення відносно цих "награних сліз" і прохань допомогти в інших питаннях, як-от повернення солдатів з війни або збір грошей на благодійність.

Отже, виявляється, що придбання такої сумки може викликати різні реакції серед людей та підвести її до певного рівня критики. Таня Пренткович продовжує радіти своїй новій придбанні, вона їздила з ним у Європу і запостила відео у соціальних мережах себе із захопленням про цей аксесуар. В кінці кінців, це її вибір і її мрія, неважливо, що думають інші.

У минулі вихідні колишній прокурор Ростислав Ільницький та експрацівниця ДБР Роксолана Москва влаштували розкішне дводенне весілля в п'ятизірковому комплексі Emily Resort біля Львова. Музичними гостями виступали Оля Полякова, Ponomariov і гурт "Дзвони сонця". Шоумен Григорій Решетнік виступав в якості ведучого заходу. На другий день розваги продовжив Дзідзьо, а на святкування було запрошено 500 чоловік.