"Поховає" кар'єру шоумена. Нова жінка Остапчука зганьбилась на публіці

Ведучий Володимир Остапчук провів відкриття дитячого садочку в Кропивницькому. Блогер Богдан Беспалов розказав, що все закінчилося скандалом.

Він поділився відео жінки, яка розповіла, що під час заходу дівчата хотіли сфотографуватися з Остапчуком, взяти його за руку або злегка обійняти. Але кожну таку спробу припиняла його дружина Катерина Полтавська.

"Коли тобі 36, а до тебе д***ться 22-річна. Навіть не уявляла, що так можна зіпсувати враження не собою, а поведінкою своєї дружини. Може, це такий піар у Остапчука..." - сказала жінка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За словами авторки відео, Полтавська називала інших дівчат "кропивницьким бидлом". Казала, щоб вони чіпали своїх чоловіків, а не її.

"Дитячий садок. Як мінімум, ці матусі, які хотіли сфотографуватися з Володимиром - вони заміжні. Саме тому у них є діти. Це такий сором. У мене в голові не вкладається, який вигляд це могло мати. Може, вона ліктями розштовхувала і говорила: "Гей, не підходьте, це мій чоловік. Ви - кропивницьке бидло". Який вигляд це мало? Катю, тобі самій не смішно?" - прокоментував Беспалов.

Блогер вважає, що такою поведінкою Полтавська "поховає" кар'єру Остапчука.

Остапчук виїхав за кордон, щоб провести концерт. В афіші зазначив, що частину коштів перерахує на потреби української армії.

Беспалов обурився черговим виступом ведучого. Заявив, що Володимир подорожує світом, насолоджуючись життям. А гроші від продажу квитків надходять на банківську карту Катерини Полтавської.