Помер актор Василь Кухарський внаслідок тяжкого поранення на фронті

Актор та військовослужбовець Збройних сил України Василь Кухарський, який отримав важкі поранення на фронті, помер 7 грудня. Про це повідомили в театрі на Подолі через соціальну мережу Facebook. Наразі уточнюється дата прощання.

У вересні кінорежисер Олесь Санін повідомив про те, що Кухарському стало погано через отримані рани. Тоді ж розпочалась збір коштів для його лікування та реабілітації. Але, на жаль, 7 грудня стало відомо про його смерть.

Василь Кухарський вступив до ЗСУ перед початком повномасштабного конфлікту і став одним із тих, хто боровся на передовій. На цей час йому виповнилося 42 роки.

Кухарський також відомий своєю роллю в фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця" за мотивами українського коміксу про козака Максима Осу. Його головна роль в цьому фільмі заслуговує на визнання і повагу.

Крім Василя Кухарського, ще кілька українських акторів, які брали участь в бойових діях, втратили життя. Так, Олексій Хільський загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Також тривала хвороба призвела до смерті актора Валерія Мойсеєнка, який був заслуженим артистом України. І раніше, в боях за Україну, загинув актор Євген Світличний.