Понад 500 обстрілів: РФ посилює авіаудари на одному з напрямків

На фронті на напрямку Куп'янськ-Кремінна посилилися авіаційні удари окупантів. Це свідчить, що армія РФ готується до нових атак.

Речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш підтвердив під час телемарафону інформацію британської розвідки, що туди Росія перекинула свою новосформовану 25-у армію, у якої одразу ж виникли проблеми з постачанням та забезпеченням особового складу, передає Gazeta.ua.

"За добу ворог 21 раз застосовував штурмовики Су-35 та вертольоти Ка-52 у районах Сіверська та Серебрянського лісництва. Понад 500 обстрілів. Відновлюють свої фортифікації", розказав він 28 вересня.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Російські окупанти, за словами військового, відтягують від лінії фронту свої артилерійські системи, оскільки зазнають значних втрат. Євлаш також прокоментував повернення на Донбас бойовиків ПВК "Вагнер":

"Такі випадки є поодинокими. Найманці виступають переважно в ролі інструкторів", пояснив речник.

Бойовики приватної військової компанії "Вагнер" повернулися на фронт в Україну. Російські й українські джерела підтверджують передислокацію "вагнерівців" у районі Бахмута. Водночас у найманців виникли серйозні проблеми в організації, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).