Порошенко на квадроциклі увірвався у ТікТок. Реакція соцмереж (відео)

Порошенко на квадроциклі увірвався у ТікТок. Реакція соцмереж (відео)

Екс-президент України Петро Порошенко виставив у соціальній мережі Tiktok нове відео, де використав свою відому фразу та показав нову техніку для ЗСУ. Але не всі користувачі мережі оцінили такий креатив від політика.

На початку відео Порошенко сидить на квадроциклі і звертається до глядачів: "Ну що, друзі, скучили за скарбами? Мої дорогі глядачі Tiktokу".

Політик нагадав свою фразу, яка стала мемом в 2022 році. Тоді він показав техніку для військових і на початку відео сказав: "Що ви бачите перед собою? Це - скарб". Вислів одразу став популярним і досі використовується у різних відео, текстах та при розмові.

Цього разу екс-президент показав 27 придбаних квадроциклів і в кінці відео, сидячи на ньому, проїхався на ньому.

У коментарях багато українців не оцінили новий соцмережевий творчість екс-президента. Більшість користувачів розкритикували Порошенка. Деякі навіть під сумнів поставили його активну волонтерську діяльність. Критики сумнівалися, чи така техніка дійсно піде на передову, хтось стверджував, що для людини з великими статками цього замало, виймаючи епізод з квадроциклами з контексту волонтерської діяльності Порошенка.

Але армія прихильників екс-президента в соцмережах також не спить. Фанати Порошенка підтримали його та побажали найкращого.

Серед коментарів можна було знайти й жартівливі.

Не так давно Порошенко виставив у мережу відео катання на мотоциклі. Виявилося, що це його давнє захоплення, яке почалося задовго до війни. Екс-президент створив акаунт у Tiktok і його першим відео стало відео з мотоциклом. В описі під відео політик зазначив, що люди багато чого не знають про нього.

Читайте також: