Потап засвітився на відпочинку в Дубаї в компанії росіян

Українського продюсера та виконавця Потапа помітили у Дубаї, де він розважався в розкішному ресторані. Він був у компанії росіян, як зазначив блогер Богдан Беспалов на YouTube.

На відео, яке з'явилося в Instagram-stories дружини учасника російського гурту "Иванушки International" Кирила Туриченка, видно Потапа, який коментує ситуацію російською мовою: "А око – діамант". Відео вже видалене.

Беспалов відмітив, що Потап займається українською музикою та говорить про Україну на Instagram, але за кадром він тусить з росіянами. Він також зазначив, що Потапа не звинувачує у зрадництві, але вважає, що такі люди стають "ждунами" та навідниками.

Блогер підкреслив, що не хоче образити Потапа, але зазначив, що незрозуміло, чому відомі артисти розважаються за кордоном, коли багато українців віддають своє життя заради перемоги.

Петро Сазонов, військовий журналіст, фотограф та боєць, висміює українських зіркових чоловіків, які не стали на захист Батьківщини. Зокрема, на титулах опинилися актор Дмитро Ступка, продюсер та співак Потап та інші українці, які намагалися уникнути мобілізації.