Пропагандистка Симоньян закликала підірвати ядерну бомбу над Сибіром

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян закликала підірвати ядерну бомбу над Сибіром.

Вона розповіла, що якщо зробити термоядерний вибух над Сибіром, то нібито "ядерної зими не буде, і ніхто не помре від онкології, зате з ладу буде виведена вся радіоелектроніка і всі супутники.

З такою ідеєю вона виступила в оприлюдненому в соцмережах відео, коментуючи дедалі більше посилення ЗСУ за рахунок західних озброєнь. Водночас, як ядерний вибух над Сибіром взагалі може допомогти російській армії перемогти у війні, з її промови абсолютно не зрозуміло.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За словами головного редактора пропагандистського видання RT, тоді "ми повернемося в який-небудь десь 93 рік - з дротовими телефонами".

"Чудово ж жили, я навіть буду рада, адже тоді мені не доведеться пояснювати дітям чому у всіх є гаджети, а у них немає", - заявила вона.

За її словами, ця опція залишається, і вона "найгуманніша, найбільш травоїдна".

"Я не бачу ніякого результату, крім приблизно такого. Подобається мені це чи ні", - додала пропагандистка.

Росія готується до випробування експериментальної крилатої ракети з ядерною установкою.

Її теоретична дальність становить тисячі кілометрів. Про це повідомляє The New York Times.

Журналісти вивчили супутникові знімки та авіаційні дані і помітили пересування літаків і транспорту на аеродромі "Рогачово". У матеріалі йдеться про те, що це свідчить про підготовку до випробувань ракети "Буревісник" або SSC-X-9 Skyfall, які вже були у 2017 і 2018 роках.