Ракетна атака на Одесу: вогнеборці ліквідували пожежу

Ракетна атака по Одесі: 14 постраждалих і масштабна пожежа

Російська ракетна атака на Одесу спричинила значні пошкодження цивільної інфраструктури та викликала масштабну пожежу, в якій постраждали 14 людей. Для того, щоб загасити вогонь, залучили 68 рятувальників, повідомляє ДСНС.

“Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці. Постраждало 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у середньої важкості в лікарню. Всім іншим була надана допомога на місці. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці”, - зазначається в повідомленні.

З метою боротьби з наслідками атаки, ДСНС залучила 68 рятувальників, серед яких були психологи. Для цього було задіяно 19 одиниць техніки.

Ракети РФ влучили по вантажному приміщенню Нової пошти

Увечері 1 травня Російська Федерація напала на Одесу, випустивши балістичні ракети. Зокрема, російські ракети вразили вантажне приміщення Нової пошти, повідомив компанія на своїй сторінці у Twitter.

“Сортувальне депо та відділення Нової пошти. Щойно в них поцілила ракета рашистів. Серед наших співробітників немає загиблих чи постраждалих. Компенсацію вартості всіх посилок, що були знищені, отримають клієнти в повному обсязі. Завтра ми зв'яжемося з усіма отримувачами. Посилки, які були в дорозі, будуть перенаправлені на 3 відділення Нової пошти в Одесі”, - зазначили в компанії.

О 22:02 годині в Одесі проголошені перші вибухи. Раніше Повітряні сили України попереджали про можливість застосування балістичного озброєння в регіонах, де оголошена повітряна тривога.

Триває 799 день війни

Вже 799 днів триває повномасштабна війна. Позиційні бої активно ведуться зокрема на північному заході від Сватового, у районі Берестового, Крохмального і Стельмахівки, а також на заході від Сватового біля Копанок і Райгородки, і на південному заході від Сватового біля Твердохлібового, Новосергіївки, Новоєгорівки, Греківки та Невського.