Росіяни кажуть про удар по бункеру із заступником Залужного. Реакція ЗСУ

Російські пропагандисти намагаються розповсюдити неправдиву інформацію про те, що під час атаки на Київ ракета потрапила в бункер, де перебував заступник головнокомандувача Збройних сил України Валерій Залужний. Про це повідомили з Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Російські пропагандисти намагаються розповсюджувати «інформацію» про потрапляння ракети у бункер під час обстрілу Києва, де знаходився заступник головнокомандувача Збройних сил України. Такі заяви - це ще одне вигадане російською пропагандою, яке ніяк не відображає реальність», – підкреслили з Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Військові рекомендують користуватися інформацією тільки з офіційних джерел.

Нагадаємо, на Київ 2 січня було зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах. За попередніми даними, були пошкодження об'єктів цивільної інфраструктури в Подільському районі, в деяких місцях є проблеми з електро- та водопостачанням. Крім того, внаслідок ракетної атаки на багатоповерховий житловий будинок в Солом'янському районі загинули дві людини, а 49 отримали травми.

Мер Києва Віталій Кличко показав пошкоджений будинок в Соломʼянському районі, де сталося загоряння в результаті ранкової ракетної атаки.

У Харкові, згідно з останніми даними, внаслідок ракетної атаки РФ загинула 91-річна жінка, а ще 53 людини отримали поранення.