Росіяни вбили жінку, що захищала майно від мародерів

Російські окупанти почали активніше мародерити на тимчасово захопленій частині Херсонської області.

Днями загарбники вбили жінку в селі Ольгине, яка намагалася відстояти своє майно, повідомив Центр національного спротиву.

"Окупанти масово викрадають автівки для можливої втечі. Це пов'язано з успішними діями Сил оборони. Серед росіян поширюються панічні настрої. Рядовий склад російської армії все частіше обговорює плани щодо втечі із тимчасово окупованих населених пунктів", - сказано в повідомленні.

Викрадення автомобілів було зафіксовано місцевим підпіллям у Чаплинці, Залізному Порту, Малих Копанях, а також інших містах і селах Херсонської області.

У випадках, коли місцеві жителі намагаються відстояти своє майно - російські військові відкривають по них вогонь. Через це напередодні окупанти і вбили жінку в селі Ольгино.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Останнім часом фіксується все більше випадків викрадення особистих автівок місцевого населення та мародерства. ЦНС отримав списки тих російських військових, які мародерять на окупованих територіях. Кожен окупант буде справедливо покараний за злочини", - додали в організації.

У Криму знайшли тіла сімейної пари з Дніпропетровщини. Їх вбили, бо вони сміливо називали Крим - українським. Вбивцю вдалося розшукати. Ним виявився 60-річний чоловік.