Російські диверсанти проникають на територію України: які області під загрозою

На кордоні з Росією ситуація залишається складною. Служба прикордонного контролю повідомляє, що ворожі диверсійно-розвідувальні групи стали активні в Сумській та Харківській областях.

Недавно одну з таких груп виявили в Сумській області, але завдяки спільним діям прикордонників та сил територіальної оборони, диверсантів вдалося вигнати за кордон.

З метою ефективного протидії ворожим диверсійним групам, підрозділи, які обороняють ділянку кордону з РФ, проводять спільні тренування та покращують співпрацю між сусідніми підрозділами та позиціями. Також залучаються протидиверсійні резерви та відпрацьовуються різні тактики, що дозволяють виявляти та ліквідовувати ворога вчасно.

Раніше було повідомлено, що Росія розміщує своїх диверсантів в трьох українських областях: Сумській, Харківській та Чернігівській.

Нагадаємо, Росія не намірена припиняти війну і вкладає зусилля у виробництво низькоякісної зброї, щоб продовжувати тероризувати українців. Про це заявив полковник армії Великої Британії у відставці, військовий експерт Глен Грант.

Втрати Росії у війні з Україною зросли на 90%, цьому передували штурми окупантів в районі Авдіївки.