Російські пропагандисти знайшли під дверима свинячі голови

У Росії 27 вересня повідомили, що путінським пропагандистам Костянтину Сівкову та Тимофію Сергєйцеву підкинули під двері свинячі голови.

Російський політтехнолог Сергєйцев є автором публікації "Що Росія має зробити з Україною?". Він, зокрема, закликав вбивати українців. Про інцидент пише російське пропагандистське агентство "РИА-Новости", колумністом якого є Сергейцев.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Раніше політологу неодноразово погрожували невідомі, телефонуючи й надсилаючи листи. Джерело в правоохоронних органах зазначило, що проводиться перевірка", ‒ йдеться у повідомленні.

Видання також повідомило, що аналогічний "подарунок" під дверима знайшов і російський так званий "військовий експерт" і пропагандист Костянтин Сівков. Він розповів, що після цього отримав анонімний дзвінок. Невідомий нібито вимагав, щоб той відмовився від підтримки "СВО" та погрожував вбивством.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині ломом по голові вдарили російського пропагандиста Миколу Ішкова. Він приїхав у тимчасово окупований Маріуполь, де його зустріли не з "хлібом і сіллю", а ударом ломом по голові.

Сам окупант заявив, що це зробили "ждуни". Так він назвав маріупольців, які чекають на визволення міста від росіян.