Розгромлені АЗС та газогони, є загиблий: росіяни обстріляли Херсонщину

Російські загарбники обстріляли житлові квартали і поцілили в об'єкти критичної інфраструктури, АЗС та газопроводи в Херсонській області. У результаті одна людина загинула, а ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Противник обстрілював багато населених пунктів області, серед яких Білозерка, Антонівка, Садове, Понятівка, Янтарне, Томина Балка, Милове, Тягинка, Берислав, Новоберислав, Новоолександрівка, Львове, Кізомис, Новокаїра, Крупиця, Козацьке, Осокорівка, Гаврилівка, Нововоронцовка, Михайлівка, Станіслав, Качкарівка, Ольгівка та місто Херсон.

Російські загарбники вдарили по житлових кварталах та пошкодили багатоповерхівку та 14 приватних будинків.

Були зафіксовані влучання в об'єкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю, автозаправну станцію, господарські споруди, гараж, приватні автомобілі та газогони. Через російську агресію одна людина загинула, ще п'ятеро – дістали поранення

За даними голови Херсонської МВА Романа Мрочка, Херсонську громаду обстріляли п'ять разів за минулу добу. У Херсоні було пошкоджено один приватний будинок та ділянку газопроводу. Один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Протягом минулої доби відбулося 101 бойове зіткнення. Ворог здійснив п'ять ракетних та 77 авіаційних ударів і провів 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На Херсонському напрямку російські загарбники намагаються витіснити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. За минулу добу здійснено 3 безуспішні атаки на позиції наших військ біля Кринок Херсонської області з використанням авіації.