Сину Байдена висунуто нові звинувачення за дев'ятьма пунктами

За повідомленням CNN, сину президента Джо Байдена, Хантерові, прокурори висунули звинувачення у несплаті податків. У цих звинуваченнях охоплені дев'ять пунктів.

За даними слідства, Хантер Байден не сплатив податки на суму більше 1,4 млн доларів за період з 2016 до 2019 року.

Нові звинувачення включають три кримінальні злочини та шість правопорушень. Заявляється, що замість сплати податків Байден витрачав мільйони на розкішний спосіб життя.

За словами прокурорів, Хантер Байден продовжував заробляти гроші і розтріскував їх в 2018 році. У цей період він витратив понад 1,8 млн доларів, зокрема, на готівку, одяг та аксесуари. Ці кошти не були використані на сплату податків, йдеться у звинуваченнях.

Хантер Байден наразі захищається адвокатом Еббі Лоуелл. Вона заявляє, що звинувачення, якби син Джо Байдена мав інше прізвище, не були б пред'явлені.

Нагадаємо, раніше Хантер Байден був звинувачений у справі про зберігання вогнепальної зброї. Розслідування розпочалося у 2018 році, коли стало відомо про наявність револьвера Colt Cobra у Хантера, а також його вживання наркотиків. Закони США забороняють зберігання зброї людям, приймають наркотичні речовини. Також у той же період Байден ігнорував платежі податків, незважаючи на запити влади. Зауважимо, що поки немає звинувачень, пов'язаних з даними з його ноутбука.

Знаменитий ведучий Fox News, Такер Карлсон, висунув провокаційне заяви щодо Хантера Байдена. На цей раз він стверджував, що син президента отримував якусь вигоду з діяльності свого сина.

Офіційне розслідування щодо Джо Байдена оголосила Палата представників Конгресу США. За словами спікера палати Кевіна Маккарті, розслідування буде зосереджено на звинуваченнях в корупції та зловживаннях владою. Особлива увага буде приділена діловій активності Хантера Байдена та потенційній вигоді, яку міг одержувати його батько, президент США.