Що буде, якщо Росія переможе? Британське видання описало п’ять жахливих наслідків

Згідно з доповіддю видання Financial Times, якщо Росія переможе у війні, це матиме жахливі наслідки для світу. Російський диктатор Путін розпочне фільтраційні чистки населення, українців будуть тероризувати і вбивати, а партизанські атаки спровокують нові репресії з боку Росії. Біженці ринуть до Європи назавжди.

Однак, єдиним будівництвом, що може вижити, буде західна частина України. Вона навіть може вступити до ЄС, але Росія, незважаючи на будь-які договори, може знову напасти.

Велика частина світового експорту пшениці буде контролюватися Росією, а Путінові успіхи надихнуть країни, зацікавлені у вторгненні до своїх сусідів. НАТО також пройде найсерйозніше випробування, адже Росія намагатиметься довести, що воно не може справитися з новими викликами. Ймовірно, Росія нападе на країни Балтії, і НАТО буде відправлено війська, але політики можуть піддатися політичному тиску та уникнути конфлікту.

Альтернативою є те, що Європа може допомогти Україні протистояти Путіну, навіть якщо Сполучені Штати не бажатимуть цього. Україна повинна розвивати свою військову промисловість та знайти інші джерела допомоги.

Звіт також наголошує на тривалій збройній агресії Росії проти України, терористичних атаках та порушенні правил ведення війни. Минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень, що призвело до загибелі і поранених серед цивільного населення та зруйнувань цивільної інфраструктури.