Був одним з наймолодших оборонців «Азовсталі»: на фронті загинув 21-річний Назарій Гринцевич

Помер захисник "Азовсталі"

На війні загинув один з наймолодших захисників "Азовсталі" - Назарій Гринцевич з позивним "Грінка". Захиснику всього два місяці тому - 10 березня, виповнився 21 рік. Трагічну новину повідомив підрозділ "Контакт 12".

"В бою за Україну загинув наш друг, засновник К12, учасник оборони Маріуполя, азовець Назарій "Грєнка" Гринцевич. Вагу цієї втрати для кожного з нас і для України неможливо описати словами. "Грєнка" - безстрашний учасник вуличної боротьби за Україну з малих років, згодом - азовець, який пройшов запеклі бої оточеного Маріуполя, отримав поранення, пройшов ворожий полон і повернувся в стрій. Своєю безграничною енергією і натхненням він вів за собою десятки та надихав тисячі людей. І його приклад вічно світитиме майбутнім поколінням. Найкращий друг. Лідер. Легенда", - йдеться у повідомленні.

Назарій три місяці разом з побратимами утримував "Азовсталь", поки не надійшов наказ про збереження життя. У вересні 2022 року він повернувся з полону, після чого продовжив свою службу у лавах "Азову".

Пізніше у рамках бригади заснували підрозділ "Контакт 12", у якому Назарій став командиром взводу оптичних спостерігачів.