Стала відома доля собаки, якого після підриву ГЕС віднесло до Одеської області

Родина у Польщі отримала собаку з ім'ям Боніфацій. Ця собака, яка врятувалася внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, була знайдена людьми на плоту у морі в червні. Про це повідомила громадська організація "Animal SOS Odessa".

Собака на протязі свого шляху з Херсона зустріла багато добрих людей. При потраплянні до волонтерів, вона була в поганому стані здоров'я. Боніфацій пройшов повний шлях медичної допомоги, візитів до клінік, лікування і реабілітації протягом декількох місяців. Він також провів кілька місяців у Центрі адопції, де швидко завоював серця волонтерів та гостей своїм чудовим характером, посмішкою та довірою до людей. Цю інформацію передає організація у своєму повідомленні.

Зараз собака вже належить новій родині в Польщі. Після порятунку Боніфацій пройшов допомогу та реабілітацію, а потім мешкав у Центрі адопції протягом декількох місяців.

Родина дуже хвилювалася, як Боніфацій перенесе поїздку та прийме нову родину. Зараз всі клопоти та хвилювання позаду, Боніфацій щасливо перебуває в Польщі. Він гуляє у парку зі своїми господарями, спить на м'якій ковдрі та оточений любов'ю. Кожна така історія є дивом для тварини, яка пережила страхіття і потрапила в нове життя, сповнене щастя та любові, повідомляє організація.

Собаку знайшли через кілька днів після підриву Каховської греблі російською армією. Вона була прибита до берега у селищі Григорівка під Южним.