Стало відомо, що планує робити Трамп, якщо переможе на президентських виборах

За витоками The Washington Post, якщо Дональда Трампа оберуть президентом США, він планує отримати контроль над міністерством юстиції та помститися своїм критикам. Зазначається, що він вже почав розробляти плани використання федерального уряду для карання опонентів, які будуть дійсні у випадку перемоги на виборах.

Серед тих, кого Трамп би хотів переслідувати в судовому порядку, є колишній глава апарату Білого дому Джон Келлі, екс-прокурор Вільям Барра та колишній головнокомандувач генерал Марк Міллі. Крім того, він згадав притягнення до відповідальності представників ФБР та міністерства юстиції.

Трамп також не приховує своїх намірів переслідувати Джо Байдена та його родину, для чого він обіцяв призначити спеціального прокурора. Крім того, його соратники розробляють плани потенційного запеклого придушення заворушень під час інавгурації.

The Washington Post повідомляє, що група під назвою "Проєкт-2025" розробляє план задії указів щодо використання Збройних сил всередині країни на підставі Закону про повстання.

Варто зазначити, що у випадку повернення Трампа до Білого дому, допомога Україні буде суттєво скорочена. Це заявив колумніст The Washington Post Лі Хокстейдер. Опитування показують, що виборці готові голосувати як за Трампа, так і за Джо Байдена, який балотується на повторний термін.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що під час нинішньої влади на чолі з Джо Байденом Вашингтон перетворився на "брудну, наповнену злочинністю смертельну пастку". Він обіцяє, що у разі повторного обрання приведе місто до ладу.