Субсидія на період, що не опалюється: ПФУ підказав, як дізнатися розмір допомоги

Субсидія на період, що не опалюється: ПФУ підказав, як дізнатися розмір допомоги

Інформацію про розмір субсидії на період, що не опалюється, українці можуть дізнатися в особистому кабінеті на веб-порталі Пенсійного фонду України. Про це повідомив ПФУ у своєму офіційному Facebook-акаунті.

Улітку багато людей забувають про опалення та рахунки за нього, але для багатьох сімей, особливо з низьким доходом, комунальні платежі залишаються актуальними протягом усього року. Подоланням цих витрат допомагають субсидії від держави, які надаються навіть у літній період. Багатьох цікавить, чи є вони на це правомірними, і якщо так, то в якому обсязі.

За допомогою особистого кабінету на веб-порталі Пенсійного фонду України можна знайти інформацію про розмір допомоги. Відправлення щодо призначення/непризначення субсидій надіслані отримувачам ПФУ, а також розміщені в особистому кабінеті заявників на веб-порталі фонду.

Для того, щоб ознайомитися з інформацією, потрібно виконати наступні кроки:

  • Зайти на веб-портал Пенсійного фонду України - www.portal.pfu.gov.ua.
  • Авторизуватися за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або Дія. Підписи або ID. GOV.UA. Увійти в особистий кабінет.
  • У меню зліва вибрати рубрику "Мої повідомлення".
  • У вікні натиснути "Індивідуальні повідомлення" та ознайомитися з текстом повідомлення про житлову субсидію.

Раніше Пенсійний фонд України дав відповідь на питання, кому автоматично перераховано розмір субсидії через підвищення тарифів на електроенергію.

Читайте також: