Трамп розповів, як він викорисав би ФБР у разі перемоги на виборах

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що при повторному обранні на виборах у 2024 році, він може скористатися ФБР та міністерством юстиції для придушення своїх політичних опонентів. Відповідаючи на запитання ведучого, Трамп підтвердив, що ФБР вже займається такими справами і запевнив, що це може стати навпаки. За його словами, якщо він стане президентом і побачить, що когось його вороги особливо сильно тиснуть, він накаже ФБР провести розслідування проти цих осіб.

Зазначається, що така практика судочинства проти політичних конкурентів є типовою для авторитарних режимів, і висловлення Трампа є найвідвертішим проявом його антидемократичних намірів на другий термін президентства. Відомо, що колишній ведучий Fox News Такер Карлсон, який хрестив чинну адміністрацію США та президента України Володимира Зеленського, може очолити нову посаду та стати віце-президентом США.

Карлсон раніше зазначав, що в американських ЗМІ існує заборона на обговорення деяких важливих тем, таких як громадянські свободи, демографічні зміни, корпоративна могутність та природні ресурси. Журналіст стверджував, що дискусії в інформаційному полі США втратили свою цінність, а обговорення важливих питань були заборонені. Карлсон обіцяв, що правда скоро переможе.

Нагадаємо, що Дональд Трамп відмовився від запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну.

Джерело: The Guardian