Трамп відреагував на пропозицію Зеленського відвідати Україну

Колишній президент США Дональд Трамп відхилив запрошення президента України Володимира Зеленського відвідати Україну. Цю інформацію повідомляє Newsmax.

Трамп висловив повагу до президента Зеленського, але обґрунтував своє рішення тим, що було би неправильно зараз мандрувати до України. Він пояснив, що адміністрація Байдена вже займається цим питанням, і він не бажає втручатися, щоб уникнути конфлікту інтересів.

Зазначимо, що запрошення Зеленського було реакцією на твердження Трампа про те, що він може завершити війну Росії в Україні всього за 24 години. Відповідаючи на це, Зеленський заявив, що йому знадобляться лише 24 хвилини, щоб переконати Трампа у неможливості цього.

Президент України запропонував Трампу приїхати до України і обіцяв виділити тільки 24 хвилини для пояснення Трампу, що він не може керувати цією війною із США. Зеленський зробив цей звернення в ефірі програми NBC "Meet the Press".

А крім того, якщо Трамп виграє на виборах президента США, він планує отримати контроль над міністерством юстиції і помститися тим, хто критикував його у минулому.