У цирку «Росія» йде фарс «Вибори»

Фарс з назвою "Вибори"

Вражають люди, які надіються вплинути на майбутні "вибори" і використати їх проти путінського режиму. Але умови проведення виборчої лажі виключають таку можливість.

Цирк "Росія" приготував фарс під назвою "Вибори". Сергій Кирієнко та його команда – режисери та асистенти. Путін виступає одночасно як власник цирку та актор, що грає головну роль у цьому фарсі. Інші кандидати в президенти – це артисти кордебалету, які танцюють під диктовку головного героя. Вони потрібні тільки для того, щоб він виглядав привабливіше на їхньому фоні. Виборці – це глядачі в залі, які не можуть впливати на біг фарсу.

Професійна охорона слідкує, щоб глядачі не пронесли тухлі яйця для акторів і правильно аплодували в потрібний момент.

В такій ситуації непередбачуваності не може бути. На сцену допускаються лише актори, які пройшли строгий кастинг. Критерії для вибору акторів - невпорядкованість та відсутність харизми та перспективи.

В жодному театрі чи цирку глядач не може просто підійти на сцену і приєднатися до вистави, яка відбувається. Його виведуть зі сцени. Так само, у фарсі "Вибори" ніхто, крім обраних режисером учасників комік-трупи, не може бути допущений до ролі "кандидата у президенти". Немає місця для Дунцової. Лише найбідніші та найтупіші актори, які не мають жодної перспективи, отримують ролі.

Спробуючи брати участь у цьому фарсі, ми просто привертаємо увагу до нього і допомагаємо владі продавати квитки і наповнювати зал глядачами.