У Харкові вже понад 50 поранених внаслідок ракетного удару РФ (фото, відео)

Постраждалі та загиблі від ракетної атаки в Харкові

Кількість постраждалих у Харкові від ракетної атаки Російської Федерації, яка сталася 2 січня, зросла до 53 осіб. Одна людина загинула. Рятувальники продовжують долати наслідки російської агресії. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«Харківські рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки вранішньої ракетної атаки окупантів. Наразі вже відомо про 53 постраждалих та одну загиблу особу», - написали надзвичайники.

Згодом глава Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов заявив, що поранення отримали 52 особи. Наразі у медичних закладах Харкова перебуває 27 постраждалих, включаючи шестеро дітей. Чотири госпіталізованих дітей знаходяться в легкому стані, ще одна дитина отримує амбулаторне лікування. Двоє дорослих перебувають у вкрай важкому стані. Медичний персонал надає всю необхідну допомогу пацієнтам.

«В епіцентрі обстрілу пошкоджені близько 40 будинків, з яких шість тимчасово без опалення. На місцях працюють відповідні служби для максимально швидкого відновлення будинків та їх підключення до опалення. Постраждалі приміщення цілодобово охороняють правоохоронці», - додав Синєгубов.

Нагадаємо, сьогодні вранці Україну атакувала Російська Федерація. Внаслідок ракетних ударів по центру Харкова загинула 91-річна жінка.