Постачальники газу опублікували тарифи на липень

Тарифи на газ у липні
Тарифи на газ у липні

Тарифи на газ для побутових споживачів залишаються незмінними

У липні 2024 року Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" заявляє, що тарифи на газ для побутових споживачів в Україні залишаються незмінними. Фірма продовжить постачати паливо за ціною 7,96 грн. за кубометр, і ця ціна буде діяти щонайменше до кінця квітня 2025 року.

Інші постачальники також не змінюють своїх цінових пропозицій. Компанія YASNO (компанії "Київські енергетичні послуги" та "Дніпровські енергетичні послуги") пропонує своїм клієнтам ціну 8,46 грн. за кубометр. Найнижчий тариф на ринку має компанія "ЕРУ Людям" - 7,7 грн. за кубометр, а найвищу ціну встановила компанія "Рітейл Сервіс" під торговою маркою "СвітлоГаз" - 9,99 грн. за кубометр. Серед інших постачальників є "Енерджі трейд груп" з ціною 7,799 грн., "Тернопільоблгаз збут" та "Полтавагаз збут" з цінами 7,96 та 7,99 грн. відповідно, а також "Львівенергозбут", який пропонує газ за ціною 8,2 грн. за кубометр.

Докладніше ми розповідали, що українці зможуть платити за газ у новий спосіб. Також, раніше українцям давали поради, як зменшити суму оплати за газ.

Читайте також