У Міноборони пояснили, чи будуть повістки у кабінеті військовозобов’язаного

У Міноборони пояснили, чи будуть повістки у кабінеті військовозобов’язаного

За інформацією, що надана в Міністерстві оборони, закон про запуск електронного кабінету військовозобов'язаного не містить норм, що стосуються вручення електронних повісток.

Про це повідомила Катерина Черногоренко, заступниця міністра оборони України, під час інтерв'ю в ефірі національного телемарафону.

Вона відзначила, що за допомогою електронного кабінету можна уникнути зайвих візитів до територіальних центрів комплектування для отримання соціальної підтримки. Черногоренко додала, що оновити свої дані можна буде з будь-якої зручної локації за допомогою інтернету.

"Людям не потрібно більше ходити в ТЦК та СП. Оновити свої дані можна онлайн. Це дозволить, зокрема уникнути дубльованих повісток і нікому більше не доведеться щось додатково уточнювати про себе в ТЦК", - зазначила Черногоренко.

Проект закону щодо мобілізації №10449, який наразі розглядається у Верховній Раді, передбачає можливість надсилання повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки через електронний кабінет. Рішення щодо збереження або вилучення цього положення будуть прийматися народними депутатами.

Джерело: ZN.UA

Читайте також: