У Німеччині порноактор зґвалтував українську письменницю: подробиці справи

Порноактор з Німеччини, 37-річний Генрі Т. зґвалтував 27-річну українку, яку прихистив у себе як біженку.

Підсудний працює викладачем фортепіано й саксофона і паралельно знімається в порно. На рахунку чоловіка понад 100 короткометражок, повідомляє Bild.

Весною 2022 року він розмістив у мережі інтернет оголошення про готовність допомогти біженцям з України. 28 травня на берлінському вокзалі він зустрів 27-річну українську письменницю, авторку книг для дітей та запропонував прихисток.

Слідство встановило, що німець замкнув українку у квартирі в районі Кепенік і скоїв щодо неї сексуальне насильство. Жінка прохала про допомогу з балкона та намагалася викликати поліцію.

Лише через два дні їй вдалося втекти. Водночас у нападника є власна версія.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Раптом вона закричала: "Зґвалтування!" Я закрив їй рота через сусідів. Жодного зґвалтування не було. Я чув, як вона розмовляла телефоном. Вона повідомила до поліції мою адресу. Я роздратувався і дав їй ляпаса. Я замкнув кімнати, щоб вона не взяла ножа. Вона кричала з балкона, я відтягнув її звідти, ми впали на підлогу. Я закрив їй рота", розповів нападник.

Статевий акт був незахищеним. Генрі пояснив, що регулярно перевіряється на венеричні захворювання через специфіку своєї діяльності, а також не хвилювався, що українка може бути хворою.

"Я порноактор, тому здаю аналізи щокілька тижнів. І вона (українка Gazeta.ua) суворо релігійна, а Папа Римський проти презервативів", сказав Генрі.

Українка дасть свої свідчення 29 вересня. Суд винесе вирок 13 жовтня.

Правоохоронці затримали раніше судимого 46-річного чоловіка, якого звинувачують у вбивстві та зґвалтуванні 16-річної мешканки міста П'ятихатки Дніпропетровської області.

Злочин був скоєний 4 вересня, у суботу, 23 вересня, правоохоронцям вдалося вийти на слід підозрюваного. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Тіло підлітка з ознаками зґвалтування та насильницької смерті знайшли 5 вересня близько 2:53 в хащах біля одного із будинків на вулиці Привокзальній.

Вбита 11-класниця 16-річна Ліза, повідомив відділ комунікації поліції Дніпропетровської області. Вона була єдиною донькою у батьків.