У Пентагоні зробили заяву щодо строків поставки військової допомоги Україні

Створено потужну логістичну мережу для доставки оборонної допомоги в Україну

У Міністерстві оборони США повідомили, що разом із союзниками і партнерами було створено потужну логістичну мережу, яка забезпечить доставку наступного пакету оборонної допомоги в Україну протягом декількох днів, і вже проводиться робота з доправки на певних напрямах.

Про це повідомив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, який наголосив, що завдяки організаціям, таким як Група сприяння безпеці в Україні, а також спільним зусиллям з міжнародними союзниками і партнерами, було створено потужну логістичну мережу для забезпечення доставки допомоги в Україну.

"Завдяки таким організаціям, як Група сприяння безпеці в Україні, а також нашим зусиллям із міжнародними союзниками та партнерами, ми створили дуже потужну логістичну мережу, щоби забезпечити доставку допомоги в Україну", - підкреслив Райдер.

Також було підтверджено, що в даний час здійснюються зусилля для швидкої доставки оборонної допомоги в Україну на певних напрямах.

"Ми зробимо все можливе, щоб просуватися далі, задіяти потужну мережу логістики, задіяти відносини, які ми побудували з нашими міжнародними союзниками та партнерами, щоб швидко доправити допомогу", - підкреслив Райдер.

Також було підтверджено, що, за оцінками Пентагону, оборонну допомогу можна буде доправити до України протягом декількох днів.

Джерело: Укрінформ