У Польщі через негоду загинуло п’ятеро людей (фото)

Сильний вітер на півдні Польщі спричинив загибель п'яти людей

У неділю та на початку дня у понеділок сильні вітри на півдні Польщі завдали значних збитків та спричинили загибель п'яти людей, серед яких були й діти. Про це повідомляє Onet.

Вітер почав посилюватися в ніч на понеділок, при цьому окремі пориви в районі курортного міста Закопане досягали понад 100 км/год. Вітер повалив багато гілок і дерев, а також зірвав частину покрівлі одного з готелів.

Блок галереї

Поліція закликала мешканців не виходити з дому без нагальної необхідності, а також оголосила закритими туристичні стежки у Татрах та гірськолижні підйомники. Також були скасовані традиційні лижні змагання з використанням антикварного обладнання.

У одному з районів міста дерево впало на рухаючийся автомобіль і загубило 23-річну жінку. В іншому місці велика гілка впала на родину, що виходила з церкви, і в результаті дев'ятирічний хлопчик помер від отриманих травм.

У селищі Рабка-Здруй, що знаходиться північніше від Закопаного у напрямку Кракова, через падіння дерева загинули троє людей, серед яких була шестирічна дитина.

Також варто відзначити, що у суботу, 9 березня, в Об'єднаних Арабських Еміратах спостерігається негода, яка призвела до підтоплення доріг в Дубаї через сильні дощі.