У США стався вибух на оборонному підприємстві: є поранені

У США стався вибух на оборонному підприємстві: є поранені

У штаті Арканзас вибухнуло на оборонному підприємстві, унаслідок чого двоє людей постраждали. Інцидент стався на заводі General Dynamics Ordnance and Tactical Systems в Камдені.

Представник компанії спочатку назвав це "інцидентом, пов'язаним з піротехнікою", але пізніше підтвердив, що це був вибух.

"Наразі ми працюємо з службами швидкого реагування і можемо підтвердити, що в результаті інциденту щонайменше двоє людей отримали поранення і одна людина зникла безвісти. Ми повністю співпрацюємо з органами влади, які проводять розслідування", - заявив представник General Dynamics.

Державний департамент США з надзвичайних ситуацій заявив, що стежить за ситуацією і готовий надати допомогу, але не надав додаткових подробиць.

Нагадаємо, 10 червня у Польщі сталася подібна ситуація - вибух і пожежа на заводі Mesko з виробництва боєприпасів.

Також варто відзначити, що Пентагон відкриває новий завод з виготовлення артилерійських боєприпасів, які планують постачати в Україну. Завод знаходиться в промисловій зоні недалеко від Далласа, його будівництво розпочалося після вторгнення Росії в Україну, а компанії General Dynamics вдалося збудувати його всього за 10 місяців.

Читайте також: