«У ЗСУ немає голоду». Військовий звернувся до волонтерів, які везуть олів'є на фронт

Забезпечення Збройних сил харчами на високому рівні. Цю інформацію повідомив молодший сержант ЗСУ Ілля Кротенко.

"Волонтери приготували для ЗСУ 11 тон олів'є". Правильним заголовком новини було б "Волонтери витратили 1,1 млн грн на олів'є". Автори цього заходу - ідіоти і марнотратники. За ці гроші можна було б закрити багато інших потреб ЗСУ. Проте, хтось хотів лише створити картинку в ЗМІ. У кращому випадку більшу частину цього салату згодують собакам, а в гіршому випадку він відправиться на смітник. Нагадую, що голоду у ЗСУ немає і їм забезпечують достойне харчування", - зазначено в повідомленні.

Кротенко також підкреслив, що на передовій, де можуть бути проблеми з продовольством, олів'є не доїде. Тривалі продукти, такі як консервація, горішки, сухофрукти, солодощі, мають сенс передавати. Проте, треба враховувати проблеми з мишами.

"Вся ця домашня кухня - вареники, салати, пироги, котлети та інші страви - у більшості випадків псуються ще по дорозі і не доходять адресатам. У окремих підрозділах, де були випадки отруєнь, командири забороняють підлеглим їсти домашню їжу, яку передають волонтери, і контролюють, щоб це все опинилося на смітнику. Тож якщо у когось з вашого оточення з'явиться ідея приготувати і передати на фронт салат, краще зосередитись на інших потребах ЗСУ. А кошти, які мали бути витрачені на це, краще спрямувати на закриття іншого проекту, наприклад, на дрони", - додав він.

Нагадаємо, що триває 676-та доба війни Росії проти України. За останню добу відбулося 54 бойових зіткнень.

Авіація завдала ударів по 11 районах зосередження противника, а також по 3 зенітно-ракетних комплексах.

Ракетні війська знищили 3 зенітних ракетних комплекси, район зосередження та командний пункт противника, 7 артилерійських засобів та 3 станції радіоелектронної боротьби.