Українців порадували прогнозом погоди на вихідні

У неділю очікується сонячна погода з температурою повітря між +14 та +19 градусів Цельсія.

На півдні України очікується тепло від +20 до +24 градусів, тоді як на північному сході температура буде коливатися від +10 до +13 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Така ж прекрасна погода очікується у понеділок-вівторок - буде сонячно (за умови, що тумани не завадять) з температурою повітря від +15 до +20 градусів, а на півдні до +24 градусів", - повідомила Діденко.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин - INKORR

У суботу в більшості областей очікуються дощі вночі й вранці. Вдень опади, в основному незначні, будуть тривати у північних областях та місцями на заході, повідомила синоптикиня.

Центральні, східні та південні області не передбачають опадів.

В суботу в більшості областей очікується сильний вітер, з потужними поривами, повідомила Діденко. У Києві також прогнозується сильний північно-західний вітер із штормовими поривами.

Завтра у столиці буде періодичний дощ, а вдень в окремих місцях - невеликі опади. Температура повітря становитиме близько +14 градусів Цельсія.

У неділю у Києві очікується сонячна погода з температурою повітря між +14 та +16 градусів Цельсія. На початку наступного тижня можливий нагрів до +20 градусів Цельсія.

У п'ятницю, 27 жовтня, по всій Україні очікуються дощі та хмарна погода. Температура повітря у Києві вдень буде становити від +12 до +17 градусів Цельсія.

18 жовтня у Карпатах відзначилися морози -6 градусів Цельсія і значні снігопади.