Українка в США жорстоко побила свого трьохрічного сина (відео)

У США затримали українську жінку Юлію Сторожук після обвинувачень у побитті її трьохрічного сина. Про це повідомляє CBS News.

Сусідська камера зафіксувала факт побиття.

На відео видно, як спочатку жінка била свого сина, а потім підняла його і кинула на землю.

Інцидент став відомий 1 листопада. Поліція негайно затримала Сторожук. 

<p><script async="" src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="glavcomua/38112" data-width="100%"></script></p>

«Є відео, де вона штовхає дитину на землю і жорстоко б'є її ногами. За словами Юлії, вона зробила це, тому що дитина не слухала, і син прагнув піти на ігровий майданчик, але вона йому заборонила», - розповіла прес-секретарка поліції Санні-Айлз-Біч, сержант Мелісса Порро.

У трьохрічного хлопчика були видимі сліди побиття - синяк на щоці та лобі, а також синці на руці та коліні.

Сторожук заявила правоохоронцям, що штовхнула сина через те, що він настоював на візиті до дитячого майданчика і «не слухав її». Суд заборонив їй зустрічатися з сином.

Відомо, що жінка з сином прибули до Південної Флориди рік тому, уникнувши війни в Україні. Раніше вона працювала стюардесою.

Сторожук вийшла з СІЗО 2 листопада ввечері, заплативши заставу в розмірі 5 тисяч доларів. Вона заявила журналістам, що любить сина і хоче його повернути.

Раніше повідомлялося, що подружжя з України будуть судити в Польщі. Вони підозрюються в катуванні та зґвалтуванні дворічного сина Данила.