Українські дрони вразили більшість намічених цілей у РФ – ISW

У звіті Інституту вивчення війни (ISW) йдеться про те, що українські безпілотники, запущені в останній добі, ймовірно, уражали багато цілей в Росії. Українські джерела повідомили, що у ніч з 29 на 30 грудня було запущено понад 70 безпілотників по російським об'єктах. Російське Міністерство оборони повідомило про перехоплення 32 українських безпілотників. Аналітики зазначають, що розбіжності у цифрах можуть свідчити про успішність українських сил.

Сили безпеки і оборони України завдали удару по військових об'єктах в Росії, а саме в Брянську, Білгороді, Тулі, Твері та Москві. Головним об'єктом атаки став завод "Кремній Ел", який виробляє електроніку для російської воєнної техніки. За даними губернатора Брянської області, було знищено один безпілотник, а відомостей про постраждалих немає.

Міноборони РФ повідомило про збиття 32 українських безпілотників. Джерела стверджують, що українські сили завдають ударів тільки по військових об'єктах противника. В Білгороді також пролунали вибухи, які були пов'язані із роботою систем ППО.