"Укренерго" оприлюднило графік відключень електроенергії на 17 липня

Графік відключень електроенергії Укренерго на 17 липня
Графік відключень електроенергії Укренерго на 17 липня

Національний енергетичний оператор України "Укренерго" опублікував інформацію щодо планових відключень електроенергії на 17 липня. Згідно з повідомленням, обмеження споживання електроенергії діятимуть протягом усієї доби.

Графік відключень на 17 липня:

- З 00:00 до 6:00 - дві черги відключень- З 6:00 до 17:00 та з 22:00 до 24:00 - три черги відключень- З 17:00 до 22:00 (вечірній пік споживання) - чотири черги відключень одночасно

Варто зазначити, що цьому повідомленню передувала інформація про аварійну ситуацію. За словами представників "Укренерго", вночі сталася поломка обладнання на одному з енергетичних об'єктів, що призвело до збільшення дефіциту енергії в системі.

Внаслідок цього інциденту:

Було введено чотири черги графіків відключень протягом усієї доби- О 10:00 "Укренерго" віддало розпорядження на застосування аварійних відключень у семи областях: Харківській, Сумській, Полтавській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській та Кіровоградській

"Енергетики вже працюють над відновленням та поверненням обладнання в роботу", - запевнили в "Укренерго".

Споживачам рекомендується слідкувати за оновленнями від місцевих обленерго та бути готовими до можливих перебоїв у електропостачанні згідно з оголошеним графіком.

Читайте також