«Укрпошта» випустила поштову марку незвичної форми

«Укрпошта» випустила поштову марку незвичної форми

«Укрпошта» випустила поштову марку «Податки. Армія. Перемога», присвячену сплаті податків

27 червня компанія «Укрпошта» представила нову поштову марку, яка символізує важливість сплати податків для української армії. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«В умовах війни основна частина нашого бюджету спрямована на захист держави. Зараз зарплата одного військового - це податки 6–8 українців, які працюють. Тож безпека й обороноздатність України залежать від кожного з нас», - зазначили в пресслужбі.

Марки мають незвичну круглу та квадратну форму та зображено на них монету Національного банку України номіналом одна гривня, яка трансформується в кулю. Здебільшого марки мають номінали зчіпки, які утворюють міжнародну абревіатуру UA.

Марку випустили тиражем 210 тисяч примірників. Кожен аркуш містить 3 зчіпки, що складаються з 6 марок. Художником, який створив дизайн марки, став Олександр Нікітюк.

Крім того, у Німеччині була представлена нова марка від «Укрпошти», присвячена участі національної збірної з футболу у турнірі Євро 2024. Також, «Укрпошта» випустила марку, присвячену знищенню флоту Росії.

Читайте також: