«Укрзалізниця» повертає до Одеси поїзд Інтерсіті

Компанія «Укрзалізниця» відновлює швидкісні потяги Інтерсіті+ до Одеси у тестовому режимі. Про це повідомила пресслужба компанії.

Поїзд №761/762 «Київ – Одеса» буде курсувати з Києва 3, 4 та 5 травня о 06:03 і прибуватиме до Одеси о 13:34. На зворотний шлях з Одеси поїзд відправиться в ті ж дати о 14:20 і прибуде до Києва о 21:50.

У великодні свята «Укрзалізниця» збільшує місця в поїздах з Києва до Львова. Замість швидкісного поїзда Hyundai будуть використовуватися двоповерхові поїзди Skoda. Також будуть запущені додаткові рейси поїзда №777 «Київ – Львів» 4 та 5 травня.

Квитки до Одеси вже можна придбати в мобільному додатку «Укрзалізниці», на сайті, в чат-боті та на вокзалах. Додаткові квитки до Львова будуть додаватися протягом найближчих днів.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» розпочала будівництво європейської залізниці «Чоп – Ужгород». Цей проєкт є частиною стратегічної програми розвитку залізничної інфраструктури для інтеграції України до ЄС.

Крім цього, «Укрзалізниця» включила функцію моніторингу та автовикупу квитків для всіх своїх користувачів.

Раніше «Укрзалізниця» завершила роботи з відновлення земляного полотна в Хмельницькій області і знову запустила поїзди до Кам'янця-Подільського.