В Одесі дівчина хотіла розібрати автомат й випадково застрелила військового

В Одесі дівчина хотіла розібрати автомат й випадково застрелила військового

У Одесі 17-річна дівчина випадково вбила 23-річного солдата на вечірці. Про це повідомляє поліція Одеської області.

За даними слідства, увечері 29 червня 24-річний військовослужбовець запросив до своєї квартири в Приморському районі Одеси двох знайомих дівчат, 17 і 20 років, а також свого 23-річного товариша.

«Під час хмільного застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли», - йдеться у повідомленні.

Кулі влучили у 23-річного солдата, він загинув на місці.

З місця злочину слідчі вилучили автомат, магазини з набоями, гільзи, два пістолети та деякі інші речі.

Слідство відкрило провадження за статтею 119 Кримінального кодексу України - вбивство через необережність. Ця стаття передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на такий же термін.

Тіло солдата відправили на судово-медичну експертизу, щоб встановити точну причину смерті. Правоохоронці з'ясовують обставини загибелі та підстави зберігання автоматичної зброї у його товариша.

В іншій новині, у місті Подільську перехожі знайшли тіло військового з ознаками насильницької смерті. Підозрюваного у вбивстві вже затримали.

Також, у місті Мурнау на півдні Німеччини невідомий вбив двох українців ножем. Підозрюваного, за даними поліції, затримали, і це росіянин. Причина нападу поки що невідома. Подвійне вбивство розслідує прокуратура.

Читайте також: