В Україні вчетверте за день лунала масштабна повітряна тривога

Українська знову стала свідком масштабної повітряної тривоги, це вже вчетверте за день. Орієнтовно о 17:28&nbps; по всій країні вили сирени, вказуючи на загрозу. За невеликий проміжок часу, о 18:34, тривогу було скасовано. Судячи з моніторингових телеграм-каналів, було зафіксовано зліт винищувачів Міг-31K.

Аналогічна ситуація відбулася в Україні ще один раз протягом того ж дня. Приблизно о 15:36 сирени рознесли свій звук по всій території країни. Проте о 16:15 тривогу було скасовано. За інформацією моніторингових телерам-каналів, спостерігали зліт винищувачів Міг-31K із Саваслейки. В небі можна було побачити шість бортів.

На жаль, це сталось в рамках тривалої війни Росії проти України, яка триває вже 659-тий день. Тільки протягом минулої доби було зафіксовано 120 бойових зіткнень між сторонами.

Сили оборони України не зупиняються і продовжують свою боротьбу. Зокрема, авіація наносить удари по п'яти районах зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки. При цьому ракетні війська атакували пункт управління, п'ять районів зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки, а також склад боєприпасів.