Відома дата чемпіонського бою Ломаченко - Камбосос

Василь Ломаченко зустрінеться з Джорджем Камбососом 12 травня

Відомо, що бій між колишніми чемпіонами у легкій вазі - українцем Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом - відбудеться 12 травня. Зустріч відбудеться в Австралії і стане титульним боєм за звання чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація), повідомляє ESPN за даними NoSmokeBoxing.

Початково команди двох бійців запланували провести поєдинок уже 14 квітня, але згодом вирішили перенести його на середину травня.

Пояс IBF став вакантним після того, як Девін Хейні перейшов в інший дивізіон. Хейні здобув статус абсолютного чемпіона світу в легкій вазі, перемігши Камбососа двічі у 2022 році і Ломаченка у травні минулого року. Також у грудні він став володарем титулу WBC у першій напівсередній вазі.

Утім, вже в травні 2023 року Василь Ломаченко зазнав поразки від американського боксера Девіна Хейні, втративши свій титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі.

Раніше глава Top Rank Боб Арум повідомив, що планує організувати поєдинок між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом за титул чемпіона світу IBF.