Ворог атакував припортову інфраструктуру Одеси, є влучання

Російські окупанти атакували припортову інфраструктуру Одеси дронами

У ніч на 1 січня була зафіксована атака російських окупантів на припортову інфраструктуру Одеси з використанням дронів. Про це повідомила Наталія Гуменюк, керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня.

"Портова інфраструктура знову була під загрозою через дії ворога, який випустив дрони нашого припортового комплексу. На жаль, одне з таких пристроїв нанесло удар, що призвело до пожежі. Але пожежу швидко загасили і ніхто не постраждав", - заявила Гуменюк.

За словами Гуменюк, Росія випустила близько 50 дронів в зоні відповідальності Сил оборони півдня. Системи протиповітряної оборони працювали протягом 11 годин і збили близько 30 дронів в Одеській області.

Варто згадати, що вночі на 1 січня Одесу також атакували російські ударні безпілотники. У місті виявили уламки збитих дронів, а в різних районах міста спалахнули пожежі.

В результаті атаки постраждали дев'ять осіб, одна людина загинула. Завдяки вмілому втручанню рятувальників та швидкому загасанню пожеж, житловий сектор зазнав мінімальних збитків.

На відеозаписах з місця руйнувань видно наслідки атаки ударних безпілотників на приватний сектор міста.