Ворожі війська просунулися в Красногорівці – ситуація на Донбасі від DeepState

Ворожі війська просунулися в Красногорівці – ситуація на Донбасі від DeepState

Окупаційні війська продовжують свій наступ у районі Красногорівки на Донеччині. Про це повідомляється на оновленій карті бойових дій від проєкту DeepState, опублікованій сьогодні ночі.

“Мапу оновлено! Ворог просунувся в Красногорівці”, - йдеться в повідомленні.

Проте, згідно з останнім зведенням Генерального штабу ЗСУ, наступ військ противника в районі Красногорівки не мав успіху. Така ж ситуація спостерігається біля Карлівки та Парасковіївки.

Крім того, ми також розмістили карту бойових дій в Україні з початку цього дня. Наразі найбільше загострення спостерігається на Покровському напрямку, де противник здійснив 45 атак в районах населених пунктів Олександропіль, Євгенівка, Новоолександрівка, Воздвиженка, Сокіл, Новоселівка Перша та Уманське. Загалом, третина штурмових дій противника відбувається на Покровському напрямку.

Учора в звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначалося, що ворог також продовжує наступ на захід в Запорізькій області, зокрема на північний схід від Роботиного.

У своєму вчорашньому заяві 110-та окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка спростувала повідомлення DeepState про повну окупацію ворогом населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку. За словами військових, значна частина Новоолександрівки дійсно знаходиться під контролем окупантів, але це не стосується усього населеного пункту.

Читайте також: