Всесвітній день шопінгу: поради покупцям та яскраві листівки

Сьогодні, 11 листопада, відзначається Всесвітній день шопінгу, який не є традиційним та офіційним святом, але має багато прихильників по всьому світу. Це нове свято, але дуже популярне, як й "Чорна п'ятниця".

Саме в цей день вже більше 10 років в інтернет-магазинах проводяться великі розпродажі. Це почалося в Китаї 11 листопада 2009 року, коли Alibaba Group провела перший розпродаж з великими знижками. Пізніше інші країни також підтримали цю ініціативу.

Ми підготували яскраві листівки, якими ви можете привітати своїх друзів.

Крім того, ми підготували поради, які допоможуть зробити ваш шопінг більш комфортним.

Списки

Перед тим, як відправитися за покупками, варто скласти список або кілька списків. Зробіть окремий список з продуктами і інший з товарами для дому. Якщо потрібно, розділіть ці списки на речі, які ви маєте купити безумовно, та речі, які можете придбати пізніше.

Це допоможе вам зробити пріоритети, особливо якщо вам не вистачає коштів або ви просто втомилися від шопінгу.

Перерва

Приділяйте собі короткі перерви. Розслабтеся з чашкою кави, усідьте на дивані або поговоріть з кимось по телефону. Невеликий відпочинок допоможе вам набратися нових сил.

Їжа

Якщо ви йдете в продуктовий магазин, з'їжте щось перед цим. Ви ризикуєте купити більше, ніж потрібно, якщо ви голодні. Жоден список не зупинить людину з порожнім шлунком.

Компанія

Шопінг стає ще приємнішим, якщо запросити когось із собою. Ви будете проводити час швидше і з більшим задоволенням. Крім того, у вас буде супровід, з ким ви можете порадитися.

Бюджет

Щоб не опинитися в неприємній ситуації, коли не вистачає коштів, зарахуйте суму наперед. Подумайте про ціну товарів, запишіть їх у список. І приблизно розрахуйте загальну суму вашої покупки. Це допоможе вам легше керувати бюджетом.