Втрата пам'яті та перелом черепа. Харчишин розказав про наслідки моторошної ДТП

Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин розповів про моторошну ДТП, в яку він потрапив 25 вересня 2007 року. Тоді артист втратив пам'ять та мав подвійний перелом черепа.

Після аварії він переглянув своє ставлення до життя. Про це розказав у інтерв'ю ТСН.

Співак зазначив, що в той період він займався "самокопанням". Намагався зрозуміти, куди рухатись далі по життю.

"Я дуже довго страждав від якихось людських речей, типу кохання, розлучення, були думки що це за життя, що за люди мене оточують, хто я. Певне знеціння було себе. Період нерозуміння що робити з "Другою Рікою", зізнався Харчишин.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На думку артиста, аварія стала для нього життєвим уроком.

"В цей самий момент, коли я подумав, що це за життя, нафіга воно потрібне, прийшов той урок. Я не цінував народження сина. В мене з'явився другий син, я мав би бути щасливий від того що все добре. "Друга Ріка" стартує, заробляє якісь гроші. Я чомусь жалівся сам собі. І тут всесвіт, вища сила надсилає в такий момент урок. На тобі, хочеш зрозуміти як воно буває гірше? Хочеш зрозуміти, що таке життя, яку воно має вагу? На дивись. І я такий прокидаюсь. Хто я. Де я. Що я. Втрата пам'яті, подвійний перелом склепіння черепа і втрата нюху. Я не відчував запахів, смаків дуже довго. Протягом року здається", розповів він.

Раніше Харчишин вперше розповів, що оформив "білий квиток". Це сталося через те, що після ДТП у нього немає певних органів. "Білий квиток" оформив, щоб виїжджати за кордон для купівлі гуманітарної допомоги військовим.