Залужний звільнив радницю Мартинюк після її скандальної заяви

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на заяву Алли Мартинюк і повідомив про відсутність помічників

Залужний відреагував на заяву позаштатної радниці Алли Мартинюк і повідомив, що з 28 грудня у нього немає помічників-консультантів. Він зазначив, що позаштатні помічники не мають права коментувати питання від імені Головнокомандувача ЗСУ. Сказане ними є виключно їхньою думкою.

Алла Мартинюк заявила про необґрунтовану психологічну травму від вручення повісток

Позаштатна радниця Алла Мартинюк прокоментувала психологічну травму, яку переживають родини військовослужбовців після отримання повісток. Вона висловила занепокоєння ставленням суспільства до військових, закликавши довіряти героїзму своїх дітей. Внаслідок цих слів Мартинюк отримала багато негативу від українців в соцмережах.

Алла Мартинюк зазначила, що її слова були неправильно проінтерпретовані, і її не можна звинувачувати в агітації насилля. Вона пояснила, що мала на увазі те, що не потрібно думати про негативні речі.

Помічниця-консультантка Тетяна Єфремова викликала обурення в соцмережах

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив собі нову помічницю-консультантку Тетяну Єфремову. Призначення цієї особи викликало обурення серед користувачів соцмереж, які висловили свою думку стосовно цього рішення.

Колишня учасниця гурту "Сливки" Алла Мартинюк розповіла про загрози, які надав її дочці її колишній чоловік, а також свою участь у програмі ЖВЛ.