Зеленський підтвердив: Сили оборони взяли під бойовий контроль прикордоння Харківщини

Зеленський підтвердив: Сили оборони взяли під бойовий контроль прикордоння Харківщини

Сили оборони взяли під контроль територію прикордоння, на якій з'явились російські окупанти

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що сили оборони вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. Він висловив вдячність кожному підрозділу, який вчинив успішні дії проти окупанта.

Президент також обговорив подальші завдання українських військ з урахуванням отриманої інформації. Зазначимо, що він прибув у Харків для проведення наради щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону.

Зараз нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. - сказав президент.

Як повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Ігор Прохоренко, українські військові відбили атаку російських загарбників на півночі Харківщини. Раніше російські загарбники втратили значну кількість своїх бойовиків в боях за Вовчанськ.

Російська Федерація минулого тижня залучила підрозділи африканського корпусу Міноборони РФ разом із регулярними силами та підрозділами "Шторм-Z" під час наступу на Вовчанськ.

Президент привітав військових і зазначив, що продовжуємо боротьбу за територію України.

Читайте також: