Зібров "злив", де живе син зрадниці Повалій

Павло Зібров розповів деталі про житло Дениса, сина Таїсії Повалій. За словами співака, у Дениса є будинок біля моря в Іспанії, який належить його матері, але зареєстрований на нього. Така ж ситуація є із нерухомістю української співачки в Україні. Зібров зазначив, що будинок під Києвом також не належить Таїсії, а її квартира та земельна ділянка перебувають на власності Дениса. Водночас, в Іспанії у них є гарний будинок на узбережжі моря.

Зібров також висловив свою переконаність, що Повалій часто їздить до Європи, хоча стверджує протилежне українським пропагандистам. Він також зауважив, що у співачки є нерухомість в Росії. За словами співака, Таїсія має квартиру в Москві, яку отримала багато років тому, і має можливість без перешкоди поїздок за кордон. Водночас, вона пропускається через митницю з українським паспортом.

За підсумками, Зібров закликав позбавити Повалій громадянства України. З його точки зору, зрадниця не має права бути громадянкою країни. Також, блогер Богдан Беспалов підтвердив наявність російського паспорта у Повалій, опублікувавши фото документів на російському державному сайті.

Блогер Богдан Беспалов повідомив, що паспорт РФ Повалій отримала 24 серпня - в День Незалежності України. Він опублікував фото документів, які підтверджують, що Повалій має російський паспорт. Ця інформація була опублікована на одному з російських державних сайтів.