ЗСУ анонсували гарні новини по Таврійському напрямку

Українські військові на околицях Вербового Запорізької області готуються до подальших дій, створюючи оборонні рубежі.

Артилерія ЗСУ працює, а окупанти намагаються поповнити свої втрати. Про це в ефірі "Еспресо" заявив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

"Противник підтягує резерви, тому що боїться прориву. Вважаю, що скоро будуть гарні новини", розповів речник.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Українські захисники продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та завдають втрат і виснажують війська РФ.

Російські окупанти на Таврійському напрямку щодня втрачають від шести до десяти артилерійських систем.

"У районі села Завітне Бажання триває активна оборона ЗСУ. Командири на місцях намагаються покращувати тактичне положення, ведеться контрбатарейна боротьба", додав Штупун.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку і наступальні (штурмові) дії на Бахмутському, завдають російським окупаційним військам втрат в живій силі і техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Протягом доби українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки росіян.

Підрозділи ракетних військ уразили чотири артилерійських засоби, три райони зосередження особового складу та військової техніки, пункт управління і два склади боєприпасів ворога.