3 смуги завдовжки 2000 кілометрів: Зеленський заслухав звіт про будівництво фортифікацій

Заслухавання зведень командування на фронті

Президент Володимир Зеленський розповів, що на Ставці він заслухав детальні зведення від командування щодо ситуації на полі бою. Він вислухав доповіді головкома Олександра Сирського, начальника Генштабу Анатолія Баргилевича, командувачів на місцях та очільників міністерств. Він отримав інформацію про операції на різних напрямках і про забезпечення фронту необхідними ресурсами. Президент також відзначив важливу тему фортифікації та темпи зведення нових оборонних рубежів.

Президент Зеленський вимірює великі масштаби захисту, який вже виконується зусиллями команди. Він вірить, що завершення робіт буде проведено вчасно і успішно. Також варто зазначити, що недавно Зеленський провів телефонну розмову з Макроном.

Доповіді Головкома Олександра Сирського, начальника Генштабу Анатолія Баргилевича, командувачів на місцях. Куп'янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Мар'їнський, Південний напрямки, операції морської піхоти.
Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова та очільника Мінстратегпрому Олександра Камишіна щодо забезпечення фронту всім необхідним. Фактичне та майбутнє надходження снарядів, ракет та іншого озброєння. Власне виробництво.

Фортифікація і темпи зведення оборонних рубежів

Президент Зеленський також розповів про звіт прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо темпів зведення нових оборонних рубежів. Він вказав, що захист у три смуги завдовжки 2000 кілометрів - масштабне завдання, але прогрес поки що є великим. Президент висловив надію, що роботи будуть завершеними вчасно і успішно.