Як підготуватись до першого сексу

Як підготуватись до першого сексу

Перший секс може мати великий вплив на подальше сексуальне життя людини. Ця подія може бути приємною або травмуючою. Проте, важливо не поспішати і не намагатись швидко стати досвідченішим або старшим.

Не варто угоджуватись на щось, до чого ви не готові. Це може призвести до почуття вини і сорому у майбутньому. Кожна людина має право на свої власні рішення і не повинна піддаватись тиску партнера.

Перш за все, вирішуйте експериментувати зі сексом тільки тоді, коли ви самі на це готові. Не змушуйте себе і не починайте нічого проти своєї волі.

Важливо завжди використовувати контрацепцію для запобігання небажаної вагітності та захисту від статевих захворювань. Навчіться правильно використовувати презервативи, щоб у найвідповідальніший момент все проходило якнайкраще.

Бажано пройти аналізи на ВІЛ, сифіліс і гепатити, або хоча б зробити тест на них. Це можна зробити безкоштовно в спеціальних кабінетах довіри. Не забудьте заздалегідь підготуватись і мати при собі презервативи.

Тримайтеся свого рішення не мати сексу до певного віку. Вам не потрібно нікому пояснювати причини, адже це ваше власне тіло і ваше рішення. Не дозволяйте нікому соромити вас через це.

Підготуйтеся до першого сексу разом з партнером. Подивіться освітні відео на тему сексу в YouTube, щоб отримати більше інформації. Договоріться одне з одним про можливі зупинки та важливість комунікації в цей момент. Не соромтеся зупинити процес, якщо вам болить чи неприємно.

Не поспішайте і дайте прелюдії тривати довго. Насолоджуйтесь моментом і зосередьтеся на взаємному збудженні. Використовуйте додатковий лубрикант для більш комфортного досвіду.

Перший секс не завжди виходить фантастичним з першого разу. Насолоджуйтесь кожною миттю і не ставте собі нереалістичних очікувань. Після сексу проведіть час разом, обіймайтесь і спілкуйтеся про враження та бажання змінити щось у майбутньому.

Переконайтеся, що ваша сексуальна партнерка є тим, з ким ви почуваєте себе безпечно і комфортно. Відчутий довіру та близькі стосунки є важливим фактором для задоволення від сексу.

Секс - це особливий процес, який робить стосунки більш близькими і довірливими. Якщо ви хочете рознообразити своє особисте життя, не бійтеся про це говорити зі своїм партнером. Вам також можуть сподобатися рольові ігри, які допоможуть вам розкрити нові сторони один одного.

Читайте також: