"Безвідповідально": клієнт Нової пошти поскаржився на "подвійне" пакування посилок

Клієнт поскаржився на проблемне пакування
Клієнт поскаржився на проблемне пакування

Клієнти служби доставки Нова пошта постійно скаржаться на її роботу. Однак, один з користувачів Facebook звернув увагу на інше серйозне питання - екологічну шкоду.

Про це повідомляє портал "Хвиля".

Користувача обурило те, що співробітники Нової пошти упаковують деякі посилки в декілька пластикових пакетів, хоча це можна було б зробити просто, переклеївши накладну.

"Працівник Нової пошти, який бездумно закриває неушкоджений пакет компанії Нова пошта, який не прийшов до безвідповідального клієнта, упаковує його в ще один новий пластиковий пакет компанії Нова пошта. Навіщо? Для чого?"

"Таке використання ресурсів та грошей та шкода для навколишнього середовища (звучить безглуздо мати два пакети, але коли ми розуміємо масштаби перевезень Нової пошти за рік, стає зовсім прикро - це мільйони марно використаних пакетів)".

Користувач також висловив занепокоєння тим, чому пакети Нової пошти не є екологічними. Він зазначив, що його інтернет-магазин вже перейшов на графітові пакети.

"Було б дуже круто, якби Нова пошта зробила те саме. Або навіть я готовий купувати їх, якщо вони будуть графітовими або будь-яким екологічним матеріалом. Крім того, можна розробити послугу брендових еко-пакетів для партнерів, так щоб на замовлення від певної кількості відправлень було нанесено не тільки логотип компанії, але й логотип відправника".

У відповідь на скаргу, Нова пошта обіцяла вирішити проблему та запропонувала промо-код на безкоштовну доставку посилок.

Цей випадок став причиною для глибокого осмислення ситуації. Користувач вважає, що оператору потрібно прописати алгоритм дій та заборонити такий тип упаковки.

"Було б дуже круто, якби Нова пошта поступилася так само. Або навіть я, як власник магазину, готовий придбати пакети, а не отримувати їх безкоштовно, за умови, що вони будуть зроблені з графіту або будь-якого екологічного матеріалу. Крім того, можна розробити послугу брендових еко-пакетів для партнерів, щоб на замовлення від певної кількості Нової пошти було нанесено не тільки їх логотип, а й логотип відправника".

Нагадаємо, що Нова пошта недавно впровадила нові "послуги" на випадок відключення електроенергії.

Читайте також